Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kamo s kućnim ljubimcem za vrijeme odmora?

Hotel Agava
06.05.2024.
u 15:29

Odaberite Amadria Park Hotel Agava i najbolju dobrodošlicu kućnim ljubimcima

Opatija je prekrasna destinacija koja nudi savršenu priliku za potpuno opuštanje i odmor uz uživanje u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i usluzi prilagođenoj gostima. Poseban osjećaj tijekom odmora daje divna arhitektura koja odiše luksuzom i raskoši, a bajkovito okruženje Amadria Park Hotela Agava, smještenog u povijesnoj vili Habsburg iz 1896. stvara poseban doživljaj. Stoljetni vrtovi i predivan pogled iz svih dijelova hotela ističe hotel Agava posebnim šarmom.

Šetnica Lungo Mare, kao i cijela Opatija, omiljene su mnogima koji vole aktivniji odmor uz hodanje u lijepom, morskom okruženju. Poznata opatijska šetnica duga je 12 km i povezuje Volosko, Opatiju, Iku, Ičiće i Lovran i proteže se uz samo more. Kućni ljubimci svoje vlasnike dodatno potiču na kretanje jer psi vole biti u pokretu, a uz ponudu hotela Agava, dijela poznate hotelske grupacije Amadria, odmor s ljubimcima može biti potpuno bezbrižan. Hotel Agava je savršeno odredište za ljubitelje životinja. Šarmantni boutique hotel, koji podsjeća na dvorac iz bajke, gostima nudi priliku za bijeg od vreve svakodnevice. Amadria Park Hotel Agava ima pet-friendly ponudu zahvaljujući kojoj se gosti osjećaju ugodno, sigurno i mogu uživati još više u odmoru jer je hotel savršeno odredište za ljubitelje životinja koji ne mogu zamisliti putovanje bez svojih kućnih ljubimaca. U hotelu Agava s posebnom pažnjom pripremljena je posebna pet-friendly ponuda koja će olakšati svako putovanje vlasnicima kućnih ljubimaca za koje je osigurana maksimalna ugoda uz poslastice dobrodošlice, jastuk za spavanje, zdjelice za hranu i vodu, dog travel guide s informacijama za pet-friendly plaže, najbliže veterinare, trgovine i salone za uljepšavanje ljubimaca. Hotel Agava pruža najbolju dobrodošlicu vlasnicima ljubimaca i najbolji smještaj za ljubimce brinući se tijekom boravka za sve potrebe velikih i malih gostiju.

Prekrasni parkovi i plaže uvijek iznova oduševljavaju posjetitelje Opatije jer pružaju idiličnu kulisu za šetnju, a i kućni ljubimci uživaju u šetnji i igri u bajkovitom krajoliku. Topla i ugodna atmosfera hotela Agava gostima pruža osjećaj kao da su kod kuće, a uz mnoge sadržaje gosti mogu stvarati uspomene koje će zauvijek rado čuvati. Popularne su radionice izrade tjestenine nakon kojih gosti mogu uživati u svom umijeću izrade vlastite tjestenine kod kuće. Bilo da šetate uz obalu, po brojnim parkovima ili uživate u ponudi hotela, u domaćoj tjestenini, svježim specijalitetima od ribe i morskih plodova, hotel Agava obećava nezaboravno iskustvo za sve goste i njihove krznene prijatelje. Rezervirajte ovu posebnu ponudu za sebe i svoje ljubimce na amadriapark.com i opustite se u hotelu Agava!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije